Sivut

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Mitä on tapahtunut?

Kuten lupasin, kerron nyt kuulumisiani. Joltain ajalta.
Okei ensiksi voisin mainita, että olen kipeä atm. Tai siis toissapäivänä ja eilen oli kuumetta, tänään lähinnä yskää ja nenä tukossa.

Anygays, kesäloma meni mukavasti. Olin kerrankin lähestulkoon joka päivä ulkona.
Koulu alko ihan mukavasti, tietty ekat päivät jännitti vähän, mutta siitä se lähti.
Uus luokka vaikutti, ja vaikuttaa edelleen, mukavalta. Sellaselta porukalta, jonka kanssa on hyvä olla. Suunnitellaan ulkomaan matkaaki abivuodelle.
(Tosin en usko, että saatais moiseen tarpeeks rahaa.)
Miten ite koulu on menny? Hyvin. Eka jakso meni hyvin ja tuli ihan mukavat numerot (tosin ruotsin numeroon oon pettynyt (9- kirjotelmasta ja viittailin tunneilla ja sain silti 7)
Toka jaksokin meni kaiketi ihan hyvin (kurssi arvosanoja ei oo vielä tullu).
Matikan koe meni paremmin kun oletin, ranskan kokeesta sain prikulleen sen numeron mitä oletinkin, enkun kokeessa ois voinu petrata, mutta hyvin se meni ja ussakin meni kaiketi ihan hyvin. Ainut on historia, joka meni heittämällä penkin alle, mutta pääsen (HUOM! pääsen, en joudu) uusintaan siitä, vaikka pääsinkin läpi.

Elämäkin on mennyt ihan mukavasti. Syyslomalla sain vihdoin siivottua huoneen kunnolla. Siis niin, että tavaroiden paikkoje päästiin muuttelemaan. Ja osa poistamaan.
Vielä puuttuis peili, laatikot, matto ja verhot nii ois huone ready.
Ja vaikkei tää ookkaan vielä valmis, oon silti tykänny tosi paljon. Onhan se vähän mälsää 16v elää 10v suunnittelemassa huoneessa. Vai väitättekö toisin?
Muuten ikään oon nähny kavereita, uusia ja vanhoja. Ja oon käyny tykkibileissä ja muutenkin tehny laittomuuksia. Tai no tähän mennessä on ollu yhet tykkibileet ja tykityksen jatkot. Tietäjät tietää miten jälkimmäisenä mainittu meni.
(Ja ennen kuin joku kysyy, ei en ollut klasubileissä)

Nyt vaan katellaan mitä tulevaisuus tuo tulleessaan.
Okei, toi lause kuullostaa tyhmältä ja on kliseinen. Ei se mitään.
Mutta oikeesti, näkyillään kirjotusten merkeissä.
(Jos näkyillään)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti